Slide 3
Slide 3
Slide 3

Koncertajánló:

 

2024. 05. 01.
Erdőbénye

 

Legújabb képek

Orfeus Orfeus Orfeus Orfeus Orfeus

Márkus Dominik

 

2009 nyarán kezdtem el dobolni, még bátyám legelső dobfelszerelésén, csupán, mert szimpatikus hangszernek tűnt, ezért hamar meg is tetszett. Majd 2010 és 2017 között rendszeresen dobtanárhoz jártam, valamint 2011-ben sikerült belépnem a helyi zeneiskola fúvószenekarába is, mint dobos.

Közel 7 év fúvószenekari tevékenység során eljutottam arra a szintre, ahonnan úgy éreztem tovább kell lépnem, új lehetőségek felé nyitnom. Ekkor bukkant fel előttem az Orfeus, dobos kereső Facebook posztja, amire még aznap reagáltam is, majd a meghallgatáson nagy örömömre én bizonyultam megfelelőnek erre a szerepre.

Egész kisgyermek korom óta szüleimnek köszönhetően, a rock zene a felnövésem részévé vált. Elsősorban magyar zenekarok voltak rám hatással, mint például a Lord, Ossian, Mobilmánia, P. Box, Kalapács, Pokolgép és természetesen az Orfeus is, de voltak persze külföldiek is, amelyek a néhol teljesen újnak számító stílusuk, profizmusuk miatt tetszettek meg: Dream Theater, Nightwish, Stratovarius, Avenged Sevenfold, stb.

 

 

 
      

                

Koncertszervezés

 

 
 
 

Telefon +36 70 328 2953

 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Koncert Rider (katt)

 

 

 

 

 

BA-ROCK Produkció