Slide 3
Slide 3
 
 
 
 

Koncertajánló:

 

Covid 19
2020 évi koncertek Elmaradnak! Találkozunk:2021-ben.
 

Legújabb képek

Orfeus Orfeus Orfeus Orfeus Orfeus

Horváth Péter bassz.gitár

Zenei pályafutásomat 1989-ben kezdtem győri és Győr környéki, különböző amatőr zenekarokban. Az Orfeusba 1991-ben érkeztem, de már Fery -vel írtuk a dalokat, katona éveinkben 90-91-ben, s nyomtuk együtt 1998-ig a zenekar első hosszabbtávú szünetéig. 2003-ban hazatértem az Egyesült Államokból és Kanadából, majd csatlakoztam az ismét életre keltett zenekarhoz. 2005 és 2010 között a munka ismét külföldre szólított, hazatérésemet követően, pár formációban zenéltem s 2014- óta a győri székhelyű Főnix zenekarban is vagyok. Fery, 2016 márciusában  megkeresett, hogy össze kéne hozni az eredeti és egy új felállást legalább egy nagy koncert erejéig. Az egy lekötött buliból három lett, majd a banda úgy határozott, maradunk is egyben, így ismét együtt vagyunk.
Imádok basszusgitározni, szabadidőmben pedig,
a családommal vagyok, akusztikus gitáron játszogatok, nyelveket tanulgatok, hivatásszerűen pedig mezőgazdasággal foglalkozom. Zenei hatásaim elsősorban a nyolcvanas évek nagy Hard rock és Heavy metal legendái, mint Ozzy Osbourne, Alice Cooper, WASP, Iron Maiden, Scorpions.... stb.

 
      

                

Koncertszervezés

 

Zenekarvezető, kontakt: Kovács Ferenc

 

Telefon +36/20/475-9196

 

E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

kontakt: Divós Joe

 

Telefon +36/30/747-6304

 

E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Koncert Rider (katt)

 

 

BA-ROCK Produkció